Salam Perkenalan

>> Sunday, April 4, 2010

Assalamualaikum & salam sejahtera rakan2 semua

Dengan bangganya aku nak launch 1st ever blog aku..blog yg ntah apa2 ntah ni..hehehe..since trend zaman sekarang ni blh dikatakan semua orang dah ada blog, so aku pun teringin jugak nak ada blog..hehehe...bukan apa, blh la aku share dgn korang semua cerita2 semasa & share pandangan aku tentang apa2 je la...beside that, aku boleh blajar2 pasal penulisan, manala tau kot2 nak berenti keja nanti blh jadik penulis bebas, blh karang buku, bln2 makan duit royalty buku pun jadik la, blh generate passive income dah tu...hehehe

dalam blog ni aku akan cerita semua benda pasal apa yang aku pikir sesuai la..tak tertumpu pada satu2 topik jer..tu yg aku letak title "everything is about personal and money"...tp of course the main topics are financial, money & properties (hartanah)...pasai ni topik yg plg aku suka..hehehe

Okla...tak nak sembang panjang2 since ni 1st posting aku, cukup dulu setakat ni...lgpun mood skrg mood bercuti..maklumla org rumah tgh pantang kat kg..hehehe.
apa2pun terima la aku seadanya di dunia blogging ni..hehehe..any comments or suggestions to improve my blog are most welcome....jumpa lg di lain masa...chiow...salam

1 comments:

ojah April 6, 2010 at 5:50 PM  

slamat berblogging.. ingat lady punya blog rupanye lady's man... ahaks :) ..

slamat mengumpul hartanah & berkongsi pengalaman ;)

About This Blog

Blog ini berkaitan personal, financial & properties. Segala komen, nasihat, cadangan dan pendapat dari pembaca adalah amat dialu-alukan

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP